AUH-karkirurger dumpede ledelsen i trivselsundersøgelse Region Midtjylland undersøgte i 2019 de ansattes trivsel og syn på ledelsen i en såkaldt TULE-rapport. Svarene fra AUH’s karkirurger viste ikke bare ekstremt lav tillid til ledelsen, men også overraskende stor utilfredshed med egen faglighed. Det er meget opsigtsvækkende, mener to arbejdsmiljøforskere.

Resultaterne var ellers ikke til at tage fejl af. Da medarbejderne på Aarhus Universitetshospital tilbage i 2019 besvarede regionens undersøgelse af trivsel og ledelse, den såkaldte TULE-rapport, scorede karkirurgerne lavt. Som i ekstremt lavt. Karkirurgerne, der på afdelingsniveau i Region Midtjylland i gennemsnit tæller 12 speciallæger, var særdeles utilfredse med ledelsen og endda også med deres egen faglige indsats. Og de var det i markant højere grad end deres kolleger på hjerte- og lungeafsnittet, som de deler afdeling og ledelse...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind