Spændende top-studier på ASH peger på bedre leukæmibehandlinger Bispecifikt antistof forlænger overlevelsen ved B-linje ALL, og så viser et fase 3-forsøg, at den målrettede terapi zanubrutinib er bedre end ibrutinib til behandling af patienter med CLL og SLL. Det er de leukæmirelaterede topnyheder fra ASH.

På årets store kongres for American Society of Hematology (ASH) blev der på kongressens sidste dag løftet sløret for de helt store nyheder i kategorien ‘late breaking abstracts’. To af disse forskningsnyheder handlede om leukæmi og ”nye” behandlinger til patienter med akut lymfatisk leukæmi (ALL), kronisk lymfatisk leukæmi (CLL) og små lymfatiske lymfomer (SLL). Vores studie viser, at tillæg af blinatumomab til kemoterapi holder patienter i remission og forbedrer deres overlevelse. Baseret på vores fund bør det være den nye...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind