Rigsrevisionen kritiserer dårlig kontrol med forskningsmidler Hospitalernes retningslinjer for brug af forskningsmidler åbner en ladeport for fejl, misforståelser og misbrug, vurderer Rigsrevisionen i kritisk rapport.

Hospitalernes retningslinjer burde udgøre det betryggende grundlag for forvaltningen af forskningsmidler – men i realiteten er retningslinjerne så vagt formuleret, at de åbner en ladeport for fejl, misforståelser og misbrug af forskningsmidler. Sådan konkluderer Rigsrevisionen i et udkast til en beretning til Statsrevisorerne om forskningsmidlerne på hospitalerne, som Dagens Medicin er kommet i besiddelse af.   I udkastet kritiserer Rigsrevisionen bl.a. hospitalerne for, at retningslinjerne kun angiver de overordnede rammer for anvendelse af forskningsmidler. »Retningslinjerne er generelt ikke tilstrækkeligt konkrete...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind