Region Syddanmark sidder tungt på kræftområdet

Region Syddanmark sidder tungt på kræftområdet En førsteplads til Vejle, en andenplads til Esbjerg og en tredjeplads til Odense: De syddanske sygehuse giver resten af landet baghjul på kræftområdet. En decentral tilgang og en kultur med glimt i øjet og respekt for patienterne gør syddanskerne til vindere.

Region Syddanmark er ikke til at komme uden om på kræftområdet i år. Vejle Sygehus indtager igen førstepladsen i Dagens Medicins kåring af Danmarks bedste kræfthospital, mens Esbjerg Sygehus præmieres med sølvmedaljen og Odense Universitetshospital får bronze. Det er, ifølge administrerende sygehusdirektør på Sygehus Lillebælt og formand i Kræftens Bekæmpelse, Dorthe Crüger, ikke tilfældigt, at den syddanske trekløver placerer sig i top i årets kåring. Og hun glæder sig over, at det fokus, der har været på at løfte kræftområdet,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind