Region Syddanmark klar med 15 særlige pladser til psykisk syge
Stephanie Lose (V) glæder sig over, at der fra den 1. marts er skabt 15 nye psykiatriske pladser ved Psykiatrisk Afdeling i Vejle.

Region Syddanmark klar med 15 særlige pladser til psykisk syge Nyt forløb på psykiatrisk afdeling i Vejle skal højne funktionsniveauet for psykiske syge, hvor patienterne indgår i et tværfagligt forløb, før de skal tilbage til kommunale bosteder.

En række sager med vold og dødsfald på kommunale bosteder for psykisk syge er baggrunden for et projekt, hvor der over hele landet etableres 150 særlige pladser til psykiatriske patienter. De første 15 af de pladser er taget i brug på Psykiatrisk Afdeling Vejle i Region Syddanmark. Her kan patienterne frivilligt vælge at indgå i et tværfagligt forløb på mellem tre og seks måneder. Det er de enkelte kommuner, der kan visitere patienterne, og for personerne bag initiativet er der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind