Region Hovedstadens Psykiatri skal nedlægge åbne senge – og åbne lukkede Region Hovedstadens Psykiatri skal nedlægge, reducere og effektivisere for 33,4 mio. kr. – men får samtidig en lige så stor pose penge til bl.a. at styrke de lukkede afsnit. Det går ud over de åbne afsnit.

Region Hovedstadens Psykiatri skal spare 33,4 millioner kroner – men samtidigt får den tilført 34,4 millioner kroner til at opstarte nye tiltag på de lukkede afsnit samt 10 mio. kr. yderligere til at forbedre bad og toiletforhold for de indlagte i Hillerød. Det står nedfældet i den budgetaftale, som Region Hovedstaden har indgået med Socialdemokraterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Liberal Alliance.  »Region Hovedstadens Psykiatri fremlagde i sommers en række omprioriteringer og spareforslag,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind