Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) vil gerne tale om en samlet udvikling for både psykiatri og somatik, når hun taler om udviklingen af det danske sundhedsvæsen.

Regeringen arbejder på langsigtet plan for psykiatriområdet Alle Folketingets partier er enige om, at psykiatri er et vigtigt område at opprioritere. Det fremgik af en debat i Folketinget.

I dag bød sundhedsordføreren i Enhedslisten, Stine Brix, op til debat i Folketingets sal, hvor hun kom med en forespørgsel til sundhedsministeren om en langsigtet plan for, hvordan psykisk sundhed og psykiatrien kan opprioriteres markant. Og der var enighed at spore blandt alle sundhedsordførerne om, at psykiatriområdet har behov for både en opprioritering og en langsigtet plan. »Jeg hører det faktiske, præcis som radikale ordfører sagde det, at vi på et punkt har en enighed om, at vi skal have...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind