Partier enige om fordeling af millioner fra satspuljen Sundheds- og ældreområdet får 770 mio. kr. i ny satspuljeaftale. De skal blandt andet gå forbedret rehabilitering og palliation på kræftområdet og til en diabeteshandlingsplan.

Regeringen og satspuljepartierne har indgået en satspuljeaftale til ca. 770 mio. kr. på sundheds- og ældreområdet. Med aftalen styrkes indsatserne over for blandt andre børn i sårbare familier, kræftpatienter, mennesker med psykiske lidelser og svage ældre, skriver Sundheds- og Indenrigsministeriet.   I sidste uge skrev Altinget ellers, at forhandlingerne var gået i hårknude, fordi oppositionen ønskede 300 millioner omfordelt til initiativer målrettet socialt udsatte i forhold til regeringens oprindelige udspil. Mange af satspuljeaftalens initiativer er da også målrettet svage borgergrupper, bl.a. er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind