Pris for modernisering af lægeuddannelsen

Pris for modernisering af lægeuddannelsen Læge og ekstern lektor Anne Lindebo Holm, Enheden for Uddannelsesudvikling, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet,  har fået Codan/SEB Pensions Uddannelsespris 2009 for sin indsats og opnåede resultater inden for forskning og udvikling af lægeuddannelsen.

Anne Lindebo Holm deltog allerede som studerende i arbejdet med at udvikle og implementere nye undervisnings- og eksamensformer på lægeuddannelsen og efter at have opnået den medicinske kandidatgrad fra SDU i år 2000, har hun bl.a. udviklet den afsluttende eksamen for kommende læger. Eksamensformen er bygget op så naturtro, som muligt, hvor kandidaterne bl.a. møder en række simulerede patienter i form af skuespillere, som hver ’spiller’ en bestemt, standardiseret sygehistorie. Dette kræver eksaminatorer, der er uddannet til at give de...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind