Praktiserende læger: Videokonsultationer har både fordele og ulemper
Praktiserende læge Jesper Lykkegaard tror, at det bliver en win-win, når lægerne lærer at sortere i, hvilke patienter de kan lave videokonsultation med, og hvilke der stadig skal møde op fysisk.

Praktiserende læger: Videokonsultationer har både fordele og ulemper Videokonsultationer er ifølge to praktiserende læger kommet for at blive. Men med de digitale konsultationer kommer både fordele og udfordringer, siger de.

Mange af konsultationerne i almen praksis er under coronavirussen blevet digitale, fortæller praktiserende læger. Videokonsultationerne vinder frem, for det er en nem måde at se patienterne på uden at risikere, at de eller lægen bliver smittede med coronavirus. Men det digitale møde er både godt og skidt, mener de praktiserende læger. »Videokonsultationerne fungerer som udgangspunkt godt. Men de bliver aldrig bedre end det fysiske møde,« siger Joachim Nørmark, der er praktiserende læge i lægehuset ‘Lægerne Kennedy Arkaden’ i Aalborg. Jesper...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind