Læge på Nordsjællands Hospital efter kritik: Praktiserende læger kan have brug for opdateret viden om hospitalssystemet Overlæge Bent Castensøe-Seidenfaden fra Nordsjællands Hospital savner, at hospitalerne også var blevet hørt i forbindelse med en en rapport, der for nyligt viste, at praktiserende læger i Region Hovedstaden i de fleste tilfælde ikke er tilfredse med samarbejdet med hospitalet. Dagens Medicin har bedt ham uddybe sin kritik og sine ønsker. 

Bent Castensøe-Seidenfaden er områdeansvarlig overlæge på Nordsjællands Hospital og har arbejdet syv år som speciallæge i kirurgi på kirurgisk afdeling. Netop Nordsjællands Hospital får hård kritik fra en række praktiserende læger i en ny Rambøll-rapport om samarbejdet mellem almen praksis og hospitalerne i Region Hovedstaden. I en kommentar til en artikel om rapporten på Dagens Medicin skrev Bent Castensøe-Seidenfaden, at han godt kunne tænke sig en tilsvarende rapport blot med hospitalslægerne i fokus. Eller at hospitalslægerne i hvert fald var...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind