PLO's repræsentantskab har netop godkendt overenskomsten, som nu kan komme til urafstemning. Op til urafstemningen vil PLO-formand Christian Freitag tage på turné rundt i landet for at fortælle organisationens medlemmer om overenskomstaftalens indhold.

PLO’s repræsentantskab godkender overenskomst Godt halvanden uge efter, at PLO og regionerne blev enige om en overenskomstaftale for almen praksis, har de praktiserende lægers repræsentantskab godkendt aftalen med overbevisende flertal.

Repræsentantskabet i Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har mandag godkendt den overenskomst, som PLO og regionerne blev enige om i forrige uge efter 10 måneders forhandlinger. 42 stemmer for og 4 imod.  Det – måske ikke så overraskende – resultat af PLO’s ekstraordinære repræsentantskabsmøde betyder, at overenskomsten nu kan blive sendt til urafstemning blandt medlemmerne. Afstemningen vil foregå i perioden fra den 10.-18. oktober, og resultatet bliver udmeldt hurtigst muligt herefter, oplyser PLO på laeger.dk. Op til urafstemningen vil PLO-formand Christian Freitag...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind