PLO's repræsentantskab har netop godkendt overenskomsten, som nu kan komme til urafstemning. Op til urafstemningen vil PLO-formand Christian Freitag tage på turné rundt i landet for at fortælle organisationens medlemmer om overenskomstaftalens indhold.

PLO’s repræsentantskab godkender overenskomst Godt halvanden uge efter, at PLO og regionerne blev enige om en overenskomstaftale for almen praksis, har de praktiserende lægers repræsentantskab godkendt aftalen med overbevisende flertal.

Repræsentantskabet i Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har mandag godkendt den overenskomst, som PLO og regionerne blev enige om i forrige uge efter 10 måneders forhandlinger. 42 stemmer for og 4 imod.  Det – måske ikke så overraskende – resultat af PLO’s ekstraordinære repræsentantskabsmøde betyder, at overenskomsten nu kan blive sendt til urafstemning blandt medlemmerne. Afstemningen vil foregå i perioden fra den 10.-18. oktober, og resultatet bliver udmeldt hurtigst muligt herefter, oplyser PLO på laeger.dk. Op til urafstemningen vil PLO-formand Christian Freitag...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement