PLO-formand Christian Freitag glæder sig især over kvalitetsarbejde og nye opgaver til almen praksis i den netop indgåede overenskomstaftale.

PLO-formand håber nyt klyngesamarbejde vil tiltrække yngre læger Christian Freitag glæder sig over den netop indgåede overenskomstaftales fokus på kvalitetsarbejde i klynger og udflytning af opgaver til almen praksis.

En helt anden struktur for behandling af KOL- og diabetespatienter i almen praksis og en invitation til alle praktiserende læger om at indgå i klynger rundt omkring i landet. Det er nogle af de mest spændende nye tiltag i overenskomsten mellem Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN), mener PLO-formand Christian Freitag. »På hele kvalitetsområdet lægger vi op til en helt ny struktur. Det får rigtig mange konsekvenser for os praktiserende læger, men faktisk også for alle...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind