En lang række sager i regionen har givet Ole Thomsen et ry for at køre en frygtbaseret ledelse, hvor de ansattes ytringsfrihed har trange kår. Frygt for sanktioner, hvis man som ansat i regionens sygehusvæsen offentligt kritiserede problemer på arbejdspladsen, fik i foråret 2020 220 medarbejdere fra Regionshospitalet i Silkeborg til at sende en bekymringsskrivelse til regionsrådet.

Overleveren brugte sit sidste liv Den nu forhenværende koncerndirektør i Region Midtjylland Ole Thomsen har redet mange storme af gennem næsten 12 år som koncerndirektør. Amputationsskandalen blev én gang for meget for politikerne i regionsrådets forretningsudvalg, som i dag fyrede Ole Thomsen.

I kølvandet på amputationsskandalen i Region Midtjylland har regionsrådsudvalget i dag på et ekstraordinært møde valgt at fyre den nu forhenværende koncerndirektør Ole Thomsen. Men det er ikke første gang, Ole Thomsen har været i modvind i sin karriere. Han er kendt for en effektiv ledelsesstil, der også kommer med en pris. Veldrevet, men lav patienttilfredshed Ole Thomsen var en relativt ung, men også meget stolt hospitalsdirektør, da han i januar 2001 på forsiden af Dagens Medicin blev beskrevet som...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement