Overlæge: Hundredvis af lungekræftpatienter risikerer at gå glip af kurativ behandling som følge af COVID-19
»Allerede nu kan vi med sikkerhed sige, at færre nye lungekræftpatienter i efteråret 2020 blev tilbudt kurativ behandling (helbredende behandling red.) end på samme tidspunkt i 2018 og 2019,« siger Ole Hilberg, overlæge på Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus.

Overlæge: Hundredvis af lungekræftpatienter risikerer at gå glip af kurativ behandling som følge af COVID-19 Færre patienter end normalt blev udredt for lungekræft sidste forår, da store dele af Danmark var lukket ned. På Vejle Sygehus observeres der nu en stor andel af nye lungekræftpatienter med fremskreden sygdom. Det får overlæge til at frygte, at flere hundrede patienter ikke får et kurativt behandlingsforløb som følge af COVID-19.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.