Onkologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital modtager Patienternes Pris
Onkologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital vinder Patienternes Pris 2022.

Onkologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital modtager Patienternes Pris Patienternes Pris går i år til Onkologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital for en fremragende indsats. Afdelingen vinder blandt andet prisen for det positive og afslappede miljø i en ellers svær og alvorlig tid som kræftsyg patient på afdelingen.

Én afdeling skilte sig ud blandt de mange indstillinger til Patienternes Pris 2022. Det giver os lige det skulderklap, der skal til for at gå på arbejde med stolthed og vide, at vi gør en forskel for patienterne Charlotte Birkmose Rotbøl, ledende overlæge, Aalborg Universitetshospital Omsorgsfulde, smilende, afslappede og kompetente er nogle af de ord, som patienter og pårørende i indstillingerne beskriver Onkologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital med, og også derfor vinder afdelingen prisen i år. Det skriver Region Nordjylland...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind