Styrelsen slår fast: Også to panodiler skal journaliseres Svar på debatindlæg: Det kan være til fare for patientsikkerheden, hvis der ikke er taget stilling til medicinordinationen, og udleveringen af panodiler heller ikke er noteret i journalen, skriver Anne-Marie Vangsted i et svar på en kritik rejst af praktiserende læge.

Praktiserende læge Gitte Vincents kritiserer i et indlæg Styrelsen for Patientsikkerhed for at være for fokuseret på dokumentation og korrekt journalføring. Gitte Vincents mener i den forbindelse, at »det er mere usikkert at lave hele denne gang pseudodokumentation end at lade sygehjælperen give fru Hansen to panodiler fra skabet, når hun har brug for det.« Det er vigtigt at slå fast, at Styrelsen for Patientsikkerhed naturligvis ikke ønsker, at autoriserede sundhedspersoner skal dokumentere for dokumentationens skyld. I vores tilsyn har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind