Ny ledende overlæge på Regionshospitalet Horsens Der er erfarne kræfter på vej til afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens. Lisbeth Tokkesdal Jensen kan per 1. januar 2022 kalde sig ny ledende overlæge.

I begyndelsen af det nye år tiltræder Lisbet Tokkesdal Jensen stillingen som ledende overlæge ved Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens. Det skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse.  Den nye ledende overlæge kommer med mange års erfaring både med lægegerningen og med Regionshospitalet Horsens.  Hun startede på hospitalet som introduktionslæge, blev så overlæge, og senest var hun funktionsleder for hospitalets operationsgang og afsnit for operation og opvågning. Hos Regionshospitalet Horsens ser de frem til, at Lisbet Tokkesdal Jensen tiltræder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind