Ny ledende overlæge for Lungemedicinsk Afdeling i Odense

Ny ledende overlæge for Lungemedicinsk Afdeling i Odense Uddannelse og høj faglighed er vigtige områder for Goran Nadir Salih, der tiltræder som ledende overlæge for Lungemedicinsk Afdeling J Odense Universitetshospital.

Til årsskiftet tiltræder Goran Nadir Salih, 45, som ledende overlæge for Lungemedicinsk Afdeling J på OUH – Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus. Det skriver hospitalet i en pressemeddelelse.

Goran Nadir Salih blev speciallæge i intern medicin, lungesygdomme 2016. Han kommer fra en som uddannelsesansvarlig overlæge på Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Uddannelse og den høje faglighed er derfor nogle af de områder, der står højt på Goran Nadi Salihs dagsorden

»Jeg mener, at uddannelse og en høj faglighed sammen med et konstant fokus på det gode samarbejde er nøglen til at sikre patienterne den bedste behandling. Det kræver kontinuerligt teamwork, medarbejderinddragelse, efteruddannelse og et stærkt fællesskab på tværs af afdelingen at være en innovativ lungemedicinsk afdeling, siger Goran Nadi Salih og fortsætter:

»Samtidig er det afgørende, at vi har et godt samarbejde – ikke kun på tværs af afdelingerne på OUH, men også med andre lungemedicinske afdelinger både nationalt og internationalt. Det ser jeg frem til at skulle være med til at stå i spidsen for på Lungemedicinsk Afdeling J, som er en veletableret organisation med mange dygtige klinikere og forskningsaktive kolleger.«

Goran Nadir Salih er hovedkursusleder for lungemedicin i Danmark og medlem af Uddannelsesråd Øst.

Han er gift med  Frea, der er speciallæge i gastro- og brystkirurgi, og har to børn på 8 og 13.

Skriv kommentar