Ny hospitalsvicedirektør skal koble Sundhedsplatformen og det kliniske
Gitte Fangel bliver ny vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Ny hospitalsvicedirektør skal koble Sundhedsplatformen og det kliniske Gitte Fangel bliver ny vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, men er samtidig udnævnt til en ny regional stilling, hvor hun skal koble Sundhedsplatformens udvikling og det kliniske.

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital får ny vicedirektør i form af Gitte Fangel, som samtidig er udnævnt til at beklæde den nye regionale stilling som CMIO (Chief Medical Information Officer). Det skriver Region Hovedstaden på sin hjemmeside.

Den nye regionale rolle udløber af implementeringen af Sundhedsplatformen. CMIO rollen skal formes over de kommende år, men er tænkt som klinikkens stemme ind mod IT organisationen. Gitte Fangel skal således være klinikkens stemme ind i den kommende udvikling af Sundhedsplatformen og de kommende års forventede øgede teknologiske og digitale transformation.

Koncerndirektør i Region Hovedstaden, Svend Hartling er meget tilfreds med udnævnelsen af Gitte Fangel til denne post, som hun tiltræder i januar 2018.

»Jeg er rigtig glad for, at vi med denne udnævnelse kan sikre fortsat brug af Gittes store viden. Gitte er overordentligt velkvalificeret til at kunne løfte den nye CMIO funktion, og hun bliver dermed sundhedsplatformens tætte kobling til det kliniske. Samtidig er det også et godt eksempel på, hvordan vi arbejder på tværs i regionen,« siger Svend Hartling på hjemmesiden.

Gitte Fangel er uddannet sygeplejerske i 1984 og har været leder på alle niveauer – afdelingssygeplejerske, oversygeplejerske og vicedirektør, først på Amager Hospital og siden på Herlev Hospital. Gitte Fangel har en MMD (Master of Management Development) fra CBS og blev sidst i 2013 bedt om at lede implementeringen af Sundhedsplatformen, hvilket hun har gjort siden 1. januar 2014 og sidste bølge af implementeringen af Sundhedsplatformen sker i Region Sjælland 25. november.

Skriv kommentar