Louise Brix Sønderup
Louise Brix Sønderup tiltrådte stillingen som chefsygeplejerske 1. marts 2024 for Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus under Sygehus Lillebælt.Foto: Tobias Nørgaard Pedersen, Sygehus Lillebælt

Ny chefsygeplejerske på to afdelinger på Sygehus Lillebælt Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus under Lillebælt sygehus, får nu glæde af Louise Brix Sønderup, som er ny chefsygeplejerske for de to afdelinger. »Jeg er meget stolt over og glad for at have fået jobbet, og jeg går ydmygt til opgaven,« siger Louise Brix Sønderup.

Med ambitionerne om at prøve noget nyt er Louise Brix Sønderup pr. 1. marts gået ydmygt til opgaven som ny chefsygeplejerske for Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus under Sygehus Lillebælt. Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse. »Jeg er meget stolt over og glad for at have fået jobbet, og jeg går ydmygt til opgaven. Jeg glæder mig til at bidrage med dét, jeg kommer med, og til at gøre en forskel for patienterne,« siger  den nye chefsygeplejerske....

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement