»Jeg har glædet mig til at vende tilbage til hospitalsverdenen, hvor patienterne er rettesnor for beslutningerne,« fortæller siger Christina Sølvsteen Lunde, ny chefsygeplejerske på Rigshospitalet.Foto: Rigshospitalet.

Ny chefsygeplejerske på hjerte- og lungekirurgi på Rigshospitalet Det er med glæde, at Christina Sølvsteen Lunde vender tilbage til Rigshospitalet. Hun er ny chefsygeplejerske på Afdeling for Hjerte- og Lungekirurgi på Rigshospitalet.

Christina Sølvsteen Lunde er tiltrådt som ny chefsygeplejerske på Afdeling for Hjerte- og Lungekirurgi  på Rigshospitalet. Det skriver Rigshospitalet i en pressemeddelelse.  Det er ikke første gang, Christina Sølvsteen Lunde sætter sine fødder som ansat på Rigshospitalet. For godt 10 år siden var hun med til at opbygge et semiintensivt afsnit i Center for Kræft og Organsygdomme. Siden har hun været oversygeplejerske på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, ansvarlig for specialuddannelsen i anæstesiologisk sygepleje og senest leder af sygeplejerskeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement