Ny cheflæge med bred erfaring til Øre-, Næse- og Halsafdelingen på Nordsjællands Hospital
Hannele Maria Tuovinen, der er en garvet leder i sundhedssektoren, tiltræder som ny cheflæge for Øre-, Næse- og Halsafdelingen på Nordsjællands Hospital.

Ny cheflæge med bred erfaring til Øre-, Næse- og Halsafdelingen på Nordsjællands Hospital Den nye cheflæge Hannele Maria Tuovinen kommer med ledelseserfaring fra både kliniske afdelinger og fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hannele Maria Tuovinen er fra 1. december ny cheflæge på Øre-, Næse- og Halsafdelingen og kommer dermed fremover til at udgøre afdelingsledelsen sammen med chefsygeplejerske Henriette Pauline Pedersen. Den nye cheflæge kommer fra en stilling som sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst. Hannele Maria Tuovinen er uddannet speciallæge i urologi og har tidligere arbejdet som ledende overlæge på Aalborg Universitetshospital og overlæge i Sundhedsstyrelsens Enhed for Planlægning. Øre-, Næse- og Halsafdelingen varetager undersøgelse og behandling på regions-...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind