Nu falder specialeplanen på plads I dag er sidste frist for regionerne for at indsende skriftlige bemærkninger til specialeplanen, og herefter vil Sundhedsstyrelsen tage endelig stilling til specialernes placering.

Efter halvanden måneds tænkepause har de fem regioner i dag sidste frist for at komme med kommentarer til Sundhedsstyrelsens specialeplan, der fordeler specialer på landets hospitaler. Med kommentarerne har regionerne mulighed for at påvirke styrelsens fordeling, inden den endelige plan bliver lagt frem. Hvornår det sker, er endnu for tidligt at sige, oplyser Sundhedsstyrelsens til Dagens Medicin. Ortopædkirurgien udsat Specialeplanen er kulminationen på flere års arbejde i Sundhedsstyrelsen, og efter måneders hemmelighedskræmmer op til offentliggørelsen om fordelingen brød Sundhedsstyrelsen tavsheden...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind