Nordjylland vælger samme EPJ-system som Midtjylland og Syddanmark En ny budgetaftale for 2019 i Region Nordjylland er på plads. Forligspartierne er bl.a. blevet enige om at anskaffe det samme EPJ-system, som Region Midtjylland og Region Syddanmark allerede anvender.

Region Nordjylland kan se frem til at få det samme elektroniske patientjournalsystem, som anvendes i Region Midtjylland og Region Syddanmark, om få år. Det fremgår af budgetforliget for 2019, som Nordjyllands regionsråd indgik onsdag aften. »Forligspartierne er indstillet på, at Region Nordjylland vælger samme løsning, som anvendes i Region Midtjylland og Region Syddanmark. Dette kan ske uden særskilt udbud, da regionen kan gøre brug af en option i Region Syddanmarks kontrakt med den pågældende leverandør,« fremgår det af budgetaftalen. Samlet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind