Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix

Når den rygende pistol ikke findes ANMELDELSE. ’Sygeplejersken’ er en uhyre grundig gennemgang af sagen om en sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus, som forgiftede en række patienter. Skrevet som en kriminalroman og med en ganske interessant efterrationalisering blandt fagfolk. En øjenåbner for os ledere.

For to dage siden blev jeg af Dagens Medicin spurgt, om jeg ville anmelde ’Sygeplejersken’ af Kristian Corfixen. Dilemma: Det var jeg superinteresseret i – men det forudsatte, at jeg læste den på under to døgn. Fra nu af! Deadline var nemlig i min ferie. Skulle jeg fordybe mig i bogen, mens min hustru pakkede? Ikke den bedste start på en ferie. Derfor blev kompromiset, at jeg læste den højt. Det skulle vise sig at være en god idé. Har...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement