Jørn Dalsgaard Nielsen har noteret sig, at ESC har budt på et nyt scoringssystem til at afgøre det videre forløb for personer, der bliver ramt af en blodprop i lungerne.
Jørn Dalsgaard Nielsen, der er overlæge ved Videncenter for Antikoagulationsbehandling, Bispebjerg-Frederiksberg Hospital, har noteret sig, at ESC har budt på et nyt scoringssystem til at afgøre det videre forløb for personer, der bliver ramt af en blodprop i lungerne.

Mere fokus på kroniske lungeblodpropper på ESC Højdepunkterne på ESC har været nye retningslinjer for hjemsendelse af personer med diagnosticeret blodprop i lungerne samt mere fokus på personer, der lider af kroniske lungeblodpropper, mener Jørn Dalsgaard Nielsen.

Jørn Dalsgaard Nielsen, der er overlæge ved Videncenter for Antikoagulationsbehandling, Bispebjerg-Frederiksberg Hospital, har på den årlige kongres for European Society of Cardiology (ESC) haft specielt øje på, hvad der er kommet ud af nyheder inden for lungeembolier og venetromboser. Han måtte dog erkende, at der inden for venetromboser ikke var mange store nyheder, hvilket han egentlig heller ikke havde forventet, da »kardiologer nok mest interesser sig for hjertet og ikke i samme omfang interesserer sig for, hvad der sker i...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement