Tue Flindt Müller
Tue Flindt Müller har gennem årene både siddet i PLO's bestyrelse, Lægeforeningens bestyrelse og været formand for både Attestudvalget og Lægemiddel- og Medicoudvalget i Lægeforeningen.

Markant skikkelse stopper som praktiserende læge og giver stafetten videre Efter 31 år træder Tue Flindt Müller ud af ejerkredsen i sin kompagniskabspraksis i Slagelse og giver stafetten videre til to yngre læger. Karrieren, der også har budt på bestyrelsesposter i både PLO og Lægeforeningen, bliver dog ikke lagt helt på hylden lige foreløbig.

Fredag eftermiddag var der indkaldt til reception hos Lægerne i Lystskoven på Ingemannsvej 61 i Slagelse. Baggrunden var, at 67-årige Tue Flindt Müller havde meddelt, at han stopper som kompagnon i lægehuset efter 31 år og giver pladsen videre til to nyuddannede læger.  Konflikten i 2013 var noget af en mavepuster på det personlige plan. Men den fik mig også virkelig til at mærke, hvor meget  PLO-medlemskabet betyder for mange af os Tue Flindt Müller, praktiserende læge »Min langsigtede plan...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind