Lange honorartabeller og returregninger: Mange læger får hjælp til overenskomsten
»Der er ingen tvivl om, at den måde, vi afregner på i almen praksis, er meget kompleks,« siger Trine Jeppesen. På årets Lægedage har hun undervist mange interesserede læger i, hvordan man bruger overenskomsten rigtigt.

Lange honorartabeller og returregninger: Mange læger får hjælp til overenskomsten Som noget nyt har efteruddannelseskurset 'Brug din overenskomst – rigtigt' i år været at finde på Lægedage alle ugens dage. Kombinationen af frustrationer over returregninger fra regionen og nye ydelser i overenskomsten har fået mange lægehuse til at møde op.

Selvom Trine Jeppesen har været praktiserende læge i 15 år og dyrket sin overenskomst ned i detaljen, så opdager hun stadigvæk måder at bruge den på, som hun ikke kendte til. Lægerne har især fokuseret på de regninger, som regionerne har sendt retur Trine Jeppesen, læge og bestyrelsesmedlem, PLO »Der er ingen tvivl om, at den måde, vi afregner på i almen praksis, er meget kompleks. Derfor er der også en del læger, som oplever, at ydelserne er svære at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind