Lægestafetten: Jeg behandler alt fra diskusprolapser til hovedtraumer
Foto: privat

Lægestafetten: Jeg behandler alt fra diskusprolapser til hovedtraumer Når neurokirurg Anne Helene Jacobsen skal koble fra efter en hård arbejdsdag på Neurologisk Afdeling på OUH, cykler hun med Team Rynkeby. Og så ville hun indføre lægelige assistenter til at udføre alt papirarbejde, hvis hun var sundhedsminister.

Anne Helene Jacobsen, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Min arbejdsdag starter kl. 8 med morgenkonference, men mine kolleger og jeg møder altid ind 10-15 minutter før. Jeg klæder om, tænder min computer og tjekker dagens program, så jeg ved, hvad jeg skal operere eller se i ambulatoriet, og hvem […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement