»Jeg håber sandelig ikke, jeg er valgt, fordi jeg er en kvinde«
Foto: Robert Atterman

»Jeg håber sandelig ikke, jeg er valgt, fordi jeg er en kvinde« Diskussionen om køn er uinteressant – hvis kvinder vil have en karriere, så skal de nok få det, siger Alice Skovhede Nielsen. Hun er ny ledende overlæge på akutmodtagelsen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og vil aldrig selv skele til køn, når hun ansætter.

Hun har altid haft drømmen om at være leder, fordi hun kan lide at arbejde for bedre arbejdsvilkår og uddannelse, og hendes køn har i den proces aldrig været hverken en hindring eller en fordel. Derfor er diskussionen om køn uinteressant. Sådan siger Alice Skovhede Nielsen. 1. september begyndte hun som ledende overlæge på akutmodtagelsen […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement