Karina Kirk er i gang med en h-stilling i infektionsmedicin. Når hun engang er 90 år og sidder og kigger tilbage på livet, vil hun ikke fokusere på, om hun blev uddannet speciallæge som 30 eller 40-årig, men i stedet om hun brugte tiden godt. 

Lægestafetten: De andre specialer har udvist stor respekt for os Da valget stod mellem at blive læge eller dyrlæge, valgte infektionsmediciner Karina Kirk menneskekontakten. Under coronakrisen har hun haft mange ekstravagter i frontlinjen, men hun synes, at det er fascinerende, hvordan en lille organisme kan lægge en hel verden ned.

Karina Kirk, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »Jeg bor nord for Limfjorden, så jeg skal igennem tunnelen, hvor der kan være kø. Så jeg kører allerede hjemmefra kl. 7 om morgenen, hvilket betyder, at jeg møder ind en halv times tid før morgenkonferencen. Jeg begynder arbejdsdagen med at læse op på de patienter, jeg har set dagen før. Morgenkaffen klarer jeg i bilen, så første kop kaffe på arbejdet får jeg først til morgenkonferencen.«...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement