Foto: Lars Horn

»Læger bliver tit fremhævet som vigtigst i sundhedsvæsenet. Det er en fejl.« Politikerne skal investere mere i forebyggelse, og så skal der gøres op med konservatismen i sundhedsvæsenet. Det mener Socialdemokratiets sundhedsordfører Flemming Møller Mortensen, der har inviteret Dagens Medicin til Aalborg for at vise, hvilket sundhedsvæsen han vil have.

»Vi kan bare konstatere, at det her virker.« Ordene kommer fra Bettina Bisp, der er leder af Center for Mental Sundhed i Aalborg Kommune. Over for hende sidder Socialdemokratiets sundhedsordfører Flemming Møller Mortensen og lytter.  Han har i længere tid fulgt Aalborg Kommunes forebyggende tilbud til psykisk sårbare borgere. Tilbuddet er for voksne og unge, der er stressede, og skal forebygge, at de udvikler angst eller depression. »Det har været en fantastisk tur de sidste tre år, vi har haft...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind