Læger og kommunale sygeplejersker indgår samarbejde med paramedicinere i Nordjylland Paramedicinerne i Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland har indgået et nyt samarbejde med fire kommuner og to lægehuse, der skal være med til at nedbringe antallet af akutte indlæggelser.

Kommunale sygeplejersker i Jammerbugt, Vesthimmerland, Frederikshavn og Mariagerfjord indgår nu et nyt samarbejde med Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland. Det samme gør sig gældende for alles Lægehus Brovst og alles Lægehus Fjerritslev. Det nye samarbejde sikrer en mere direkte adgang til regionens paramedicinere, som kan kontaktes ved behov for udkørende faglig assistance. Det skriver Region Nordjylland i en udsendt pressemeddelelse.  »Forventningen er, at samarbejdet bidrager til at undgå unødvendige indlæggelser. Det skal skabe mere hensigtsmæssige forløb for borgere, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind