Lægelig direktør på OUH går på pension

Lægelig direktør på OUH går på pension Peder Jest går på pension efter 13 år som lægelig direktør på OUH. Han har besiddet chef og direktørposter i i alt 30 år.

1. september 2020 går Peder Jest på pension fra stillingen som lægelig direktør på Odense Universitetshospital. Det skriver hospitalet i en pressemeddelelse.

Peder Jest bliver snart 71 år og føler, at tidspunktet er kommet til at skrue lidt ned for blusset:

»Det har været utrolig givende at få lov til at være med til at udvikle sundhedsvæsenet og især OUH til et så højt nationalt og internationalt niveau. Det betyder, at hospitalet i dag tilbyder Region Syddanmarks borgere en behandling, der er helt i front,« siger han i pressemeddelelsen.

Peder Jest er uddannet læge med speciale i intern medicin og ældresygdomme. Han har siden 1990 været cheflæge på det tidligere Rudkøbing Sygehus, Svendborg Sygehus og Sygehus Fyn. Siden 2007 har den kommende pensionist været lægelig direktør ved Odense Universitetshospital.

Regionsdirektør Jane Kraglund, som er Peder Jests nærmeste leder, siger, at han er en foregangsmand på mange fronter:

»Peder Jest er en meget visionær direktør, og han har sin store del af æren for, at OUH i dag er med blandt de bedste universitetshospitaler i Danmark. Jeg vil gerne takke Peder Jest for godt samarbejde gennem mange år,« siger hun i pressemeddelelsen.

Stillingen som lægelig direktør på Odense Universitetshospital vil blive opslået snarest muligt.

Kommentarer

  1. Kære Peder. Flot og noget anderledes karriere end der nok var lagt op til, da jeg mødte dig og “transversus” på Devinshire Hall i Leeds ifm. dissektionskursus i Leeds i slut 60érne.

Skriv kommentar