Anders Beich

Lægedage hænger i en tynd tråd Årets største begivenhed for landets praktiserende læger er i fare for at blive aflyst. Beslutningen tages, når myndighedernes forsamlingsforbud udløber 31. august, lyder det fra PLO, der skal balancere både økonomiske og etiske hensyn.

Mens smittetrykket stiger i flere af landets kommuner, gør usikkerheden det også internt i de Praktiserende Lægers Organisation (PLO), når det kommer til mulighederne for at gennemføre organisationens største årlige begivenhed: Lægedage. Efteruddannelseskonferencen, der hvert år løber af stablen i november og har deltagelse af langt de fleste lægehuse i Danmark, åbner efter planen for tilmeldinger 1. september. Det kræver dog, at det bliver tilladt at samle mere end de nuværende 500 personer, når myndighedernes aktuelle forsamlingsforbud udløber 31. august....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind