Politisk flertal vil give mulighed for at vælge coronavacciner uden for program For at imødekomme de borgere, som aktivt ønsker en hurtigere immunisering, vil et politisk flertal give mulighed for selv at vælge at få coronavacciner fra AstraZeneca og Johnson & Johnson. Praktiserende læger og vaccineforsker bakker ikke op om ordningen.

Sundhedsstyrelsen har meldt coronavaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson ude af det danske vaccinationsprogram. Det er ikke en attraktiv model for de praktiserende læger Anders Beich, formand, DSAM Alligevel er et politisk flertal i Folketinget bestående af regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, SF, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Alternativet blevet enige om, at borgerne skal have mulighed for at vælge at få de vacciner, der er uden for myndighedernes vaccineprogram. Gratis at få fravalgt vaccine Muligheden for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind