Kulturen er virus­detektivens frirum
Foto: Marcus Trappaud Bjørn

Kulturen er virus­detektivens frirum KULTURKANYLEN Virusdetektiv Thea Kølsen Fischer er storforbruger af bøger, musik og podcasts. Det beriger hendes liv, og hun oplever små glimt af lykkerus, når hun genkender den følelse eller det indtryk, en kunstner beskriver.

Hvad bruger du kunst og kultur til? »Kunsten er et frirum, hvor min akademiske og analyserende hjerne holder fri, og hvor jeg i stedet åbner op for mine sanser og følelser. Ved kunstudstillinger lader jeg mig nemt guide af visuelle og auditive stimuli, og afhængigt af mit humør og af udstillingen kan jeg suge større doser af energi og glæde – eller tristhed og melankoli – ud af kunsten. Så længe det rører mig, betragter jeg det som en god...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind