Steffen Thirstrup, konsulent for lægemiddelindustrien i det europæiske rådgivningsfirma NDA Regulatory Service, vurderer Amsterdam som Københavns største konkurrent.

Konsulent: Københavns største konkurrent om EMA-værtskabet er Amsterdam Hollænderne står på linje med danskerne i kapløbet om at få værtskabet for det europæiske lægemiddelagentur EMA. Det vurderer Steffen Thirstrup, der er konsulent for lægemiddelindustrien i det europæiske rådgivningsfirma NDA Regulatory Service.

København ligger lunt i svinget i kapløbet om at blive udpeget som ny værtsby for det europæiske lægemiddelagentur EMA. Det viser flere rapporter med fortrolige analyser, som de seneste dage er blevet lækket fra det europæiske lægemiddelagentur EMA, Europakommisionen og repræsentanten for den patentbeskyttede del af industrien EFPIA. Men selv om analyserne helt sikkert gør indtryk på Ministerrådet og EU-kommisionen, er kapløbet på ingen måde afgjort endnu. Det vurderer Steffen Thirstrup, konsulent for lægemiddelindustrien i det europæiske rådgivningsfirma NDA Regulatory...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement