»Jeg er stolt af det, jeg har opnået i min karriere«
»Som LVS-formand var mødet med medierne i starten lidt grænseoverskridende. Journalister ringer ofte og beder mig om en holdning på stedet, selvom jeg ikke har nået at tænke mig om. Er det okay, at jeg skyder fra hoften her? Jeg har vænnet mig til det og er nok blevet lidt mere teflonbelagt.«Foto: Joachim Rode

»Jeg er stolt af det, jeg har opnået i min karriere« Som 37-årig troede Susanne Axelsen, at hun skulle dø af kræft. Mere end to årtier senere forsøger hun stadig at nå det hele på den halve tid. Det er en drivkraft, der har været med til at gøre den 60-årige urogynækolog til en af sundheds­væsenets markante skikkelser, men som også til tider har gjort det svært at sige stop og selv ‘vælge klogt’.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind