Jan Skov Jensen ny ledende overlæge i Gentofte

Jan Skov Jensen ny ledende overlæge i Gentofte Professor Jan Skov Jensen er 1. februar tiltrådt stillingen som ledende overlæge for kardiologisk afdeling på Gentofte Hospital

Professor, dr.med. Jan Skov Jensen er uddannet læge i 1990 og blev specialæge i kardiologi i 2002.

Han er professor ved Københavns Universitet og en af landets førende specialister i ballonudvidelser af hjertets kranspulsårer.

Som ledende overlæge vil han fokusere på at forkorte ventelisterne og skabe bedre, hurtigere og mere effektive patientforløb ligesom han også har som mål at gøre kommunikationen mellem medarbejdere, patienter og pårørende endnu bedre og mere inddragende.

Ambitionen er, at gøre kardiologisk afdeling på Gentofte Hospital til både patienternes og de henvisende lægers foretrukne hjerteafdeling i Danmark.

Kardiologisk afdeling på Gentofte Hospital har udover generel hjertemedicinsk diagnostik og behandling – specialfunktioner i ballonudvidelser af hjertets kranspulsårer ved blodpropper og åreforkalkning, overbrænding af hjerterytmeforstyrrelser samt pacemaker-operationer.

Derudover er afdelingen udnævnt til Center of Global Excellence for behandling, pleje og forskning i international særklasse.

Skriv kommentar