Internationalt Cochrane-netværk undsiger Peter Gøtzsche Ledelsen af det internationale Cochrane-netværk tager afstand fra Peter Gøtzsches udtalelser om medicinalindustrien og brugen af antidepressiva.

Den internationale ledelse af Cochrane-netværket deler ikke holdningerne til blandt andet medicinalindustriens metoder, som lederen af det Nordiske Cochrane-center på Rigshospitalet, professor Peter Gøtzsche, har fremført i medierne. Det skriver Altinget.dk på baggrund af et brev fra den administrerende direktør for The Cochrane Collaboration, Mark Wilson, sendt til Dansk Psykiatrisk Selskab og en række fremtrædende psykiatri-professorer. Peter Gøtzsche udgav i efteråret 2013 en omdiskuteret bog, ’Dødelig medicin og organiseret kriminalitet’, hvor han blandt andet sammenligner medicinalindustrien med organiseret kriminalitet, ligesom han ved flere lejligheder har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind