Interferon-gamma kan være en markør for god behandlingseffekt

Interferon-gamma kan være en markør for god behandlingseffekt Resultater som afdelingslæge Torben F. Hansen, Vejle Sygehus, har præsenteret på ESMO peger på, at der kan være en sammenhæng mellem evnen til at mobilisere et immunrespons ved stimulation, og behandlingseffekt.

MADRID (Dagens Medicin) – Interferon-gamma-niveauet i blodet kan vise sig at blive en universel cancermarkør til måling af sygdomsaktivitet. Det tyder en række igangværende studier på. De foreløbige resultater er netop blevet præsenteret på ESMO af afdelingslæge Torben F. Hansen, onkologisk afdeling på Vejle Sygehus. »Det er ikke nyt at bruge immunsystemets respons til at måle behandlingseffekt. I vores undersøgelser bruger vi et system kaldet NK Vue til at undersøge den potentielle sammenhæng mellem immunaktivitet og respons på behandling blandt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind