Hovedstaden har positive erfaringer med Avastin til udvalgte hjernetumor­patienter Midtjylland har sagt stop til at behandle tilbagefald af hjernetumorer med Avastin. Erfaringer fra Hovedstaden viser dog, at nøje udvalgte hjernetumorpatienter med tilbagefald har ‘overbevisende effekt’ af behandlingen.

En nøje udvalgt gruppe af hjernetumorpatienter med tilbagefald har god effekt af behandling med Avastin. Det viser erfaringer fra Region Hovedstaden, fortæller overlæge Hans Skovgaard Poulsen, der er chef for strålebiologisk laboratorium og neuro-onkologisk afsnit ved Rigshospitalet, hvor ca. halvdelen af alle danske patienter med hjernetumorer behandles. »Mange patienter med tilbagefald af sygdommen er i en rigtig god almen tilstand, og mange patienter ønsker behandling. Men hvis alle patienter med recidiv ukritisk behandles med Avastin, er det vores vurdering, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind