Hospitaler vil teste produkter fra danske virksomheder Nyt koncept giver små og mellemstore virksomheder, der udvikler produkter og løsninger til hospitaler, mulighed for at få input fra de fremtidige brugere.

Region Hovedstaden inviterer virksomheder indenfor på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler, hvor de kan få sparring til at udvikle produkter rettet mod hospitalsverdenen. Det skriver regionen på sin hjemmeside. Hospitalerne vil med et testhospital-koncept give små og mellemstore virksomheder, der  udvikler produkter og løsninger til hospitaler, mulighed for at få input fra de fremtidige brugere. Et testforløb foregår ved, at Region Hovedstadens Center for Regional Udvikling i samråd med virksomheden identificerer relevante afdelinger på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler. Hospitalerne udvælger kompetente medarbejdere,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind