Hospitaler får navneforandring Nu er det slut med navnene ’Hillerød Hospital’, ’Frederikssund Hospital’ og ’Helsingør Hospital’. De tre hospitaler er 1. februar blevet samlet under navnet ’Nordsjællands Hospital’. 

Samlingen betyder, at borgere i Nordsjælland får ét samlet hospital med tværgående specialiserede afdelinger oplyser hospitalerne i en pressemeddelelse. Nordsjællands Hospital vil fremover være at finde i Hillerød, Frederikssund og Helsingør. På Nordsjællands Hospital – Hillerød vil der fortsat være en bred vifte af undersøgelses-og behandlingstilbud inden for stort set alle specialer, mens der i Frederikssund primært tilbydes behandling inden for de medicinske specialer samt rehabilitering og palliation. Nordsjællands Hospital – Frederikssund bliver endvidere styrket med et øget antal medicinske...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind