Hiv-vejledning står foran revision Endelige forskningsresultater har fået WHO til at ændre de globale retningslinjer for behandlingen af HIV-smittede. Det vil antageligt føre til en revision af RADS’ vejledning på området, forventer fagudvalgsformand.

De endelige forskningsresultater fra to globale studier fastslår, at HIV-smittede har markant lavere risiko for at udvikle AIDS, hvis de kommer i behandling hurtigst muligt efter diagnosticering, lyder det i en artikel på Københavns Universitets hjemmeside. Det danske forskningscenter CHIP (Centre for Health and Infectious Disease Research) på Rigshospitalet har været én af hovedkræfterne bag de globale studier. Som følge af de endelige forskningsresultater vil verdenssundhedsorganisationen WHO ændre de globale retningslinjer for behandling af HIV-smittede. Det betyder, at de ca. 25...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind