Pakkeforløb med fokus på gentagne indlæggelser er en succes på nogle afdelinger og rammer ved siden af på andre

Pakkeforløb med fokus på gentagne indlæggelser er en succes på nogle afdelinger og rammer ved siden af på andre Pakkeforløb til patienter med gentagne indlæggelser er blevet afprøvet i Region Syddanmark. På nogle afdelinger hjælper pakkeforløbet til et forløbsorienteret fokus og overblik over målgruppen. På andre afdelinger har pakkeforløbet ramt ved siden af dagligdagen, siger projektchef bag evaluering af de syddanske pakkeforløb.

Med et pakkeforløb til patienter med mindst tre akutte sygehuskontakter inden for et halvt år, vil Region Syddanmark tage hånd om patienter med gentagne indlæggelser.  Målet med projektet er at identificere de patienter, der indlægges gentagne gange, og man håber, at en systematisk og koordineret indsats på sygehusene kan være med til at mindske behovet for gentagne indlæggelser. Region Syddanmark har afprøvet pakkeforløbene på 10 pilotafdelinger. På geriatriske sengeafsnit og akutmodtagelser har det fungeret rigtig godt, mens initiativet på andre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind