»Det giver så god mening at have praksis på Københavns Vestegn«
Foto: Joachim Rode

»Det giver så god mening at have praksis på Københavns Vestegn« Fra Rungsted til Københavns Vestegn. Praktiserende læge Christian Wegener Jørgensen har arbejdet med patienter fra alle lag af samfundet. Ved årsskiftet blev han medejer af en praksis i Brøndbyvester, og det huer ham rigtig godt. Det er jo her, patienterne for alvor har brug for mig, siger han.

Da Christian Wegener Jørgensen under sin speciallægeuddannelse arbejdede i Rungsted, så han en diabetespatient hver anden måned. Ved årsskiftet blev han medejer af en praksis i Brøndbyvester og ser nu i reglen tre diabetespatienter om ugen — de fleste med flere andre sygdomme og komplikationer i tilgift. Og det er sådan, han helst vil have det. »Som læge i Rungsted skete det ret ofte, at jeg sendte folk ud ad døren med besked om, at de ingenting fejlede. Det sker...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind