Foto: Teater Vendsyssel

Fra de skrå brædder til ­patientstuen: Hospital livestreamer ­teaterforestillinger Patienterne på Regionshospital Nordjylland kan se frem til at få kultur på recept, når Vendsyssel Teater fra foråret livestreamer fire teaterforestillinger direkte til hospitalet. Læger og andre ansatte må også gerne se med, siger hospitalsdirektør.

Vendsyssel Teater livestreamer det kommende år fire forestillinger direkte til Regionshospital Nordjyllands fire matrikler. Projektet skal ifølge hospitalsdirektøren komme både patienter, pårørende og personale til gode. »Vi kan ikke garantere, at patienterne får det bedre af at se teater, men vi kan give dem et mentalt afbræk i en svær situation,« siger Henrik Larsen, direktør for Regionshospital Nordjylland. Han fortæller, at en del af hospitalets patienter er så syge, at de formentligt ikke kan tage indtrykket fra forestillingerne ind. Men...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind